Jeg hedder Kristine, og har beskæftiget mig med mange forskellige ting i mit liv – det er det som har gjort mig til den jeg er i dag. 
Jeg arbejder som forfatter, grafiker, billedkunstner, er alternativ behandler og så har jeg i mange år holdt meget af, at lave frivillig arbejde. 
Jeg elsker naturen – hvis jeg har haft for travlt, kan den hjælpe mig tilbage til min essens. 
Har to dejlige børn på henholdsvis 25 og 19 år, og er kærester med Henrik som er min medrejsende.

Når jeg rejser ud i verden, skal min rejse have en eller anden form for indhold. Jeg elsker at vandre, så vandreferier har været foretrukken i en årrække. Men ferier hvor jeg oplever meningsfyldte menneskemøder, eller møder noget af vores historie, kan også fascineret mig. 
På denne tur til Italien, som er den første jeg skriver om, har indholdet også været arbejde. Vi har arbejdet med at samle stof ind til denne blog, og vi har samlet materiale ind til en musikvideo. 
Og selvfølgelig har den også handlet om Henrik og jeg som par. En stort dosis kvalitetstid til os, er noget vi skatter højt.
Noget andet er effekten af, at efterlade vasketøj, rutinearbejde og selvsatte krav – det har en fantastisk god effekt på livsgnisten. Og det at slippe rutiner, er godt for kreativiteten, en del af livet vi ikke kan undværer.
Derudover har vi fået dejlig meget motion, da vi de dage vi ikke har siddet i tog, har gået mindst 12 km om dagen.

 

 

 

 

 

 

 

Youtube

KATEGORIER